Co jsou Kouzla pro copywritery?
1. 11. 2021
Siri to přelouská za 3 minuty. A vy?

Co jsou Kouzla pro copywritery?

Jednoduché fígly, které pomáhají hlavně reklamním textařům zjednodušit jejich práci.

Mé jméno je Roman Věžník a kouzlím se slovy coby copywriter na volné noze. Kromě toho jsem založil Copypátečníky – skupinku pokročilých copywriterů, kteří se vzájemně dělí o know how, vedu copywriterské mastermindy, tvořím kurzy pro copywritery a kolegové mě oslovují také jako konzultanta a mentora copywritingu.

Tenhle výčet tu neuvádím proto, abych si honil ego, ale proto, že při všech těchto činnostech mě překvapuje, že mnoho kolegů nezná věci, které já považuji za samozřejmé a dost ulehčují práci.

Zkrátka a dobře platí to, co říká Derek Sivers: „Obvious to you. Amazing to others.“ Čili něco ve smyslu: To, co je pro mě samozřejmé, pro ostatní může být úžasné.

Moc rád se dělím s kolegy copywritery o to, co mi funguje. O osvědčené tipy, triky a fígle, jenomže nemám tolik volné kapacity, abych to s každým zájemcem mohl řešit individuálně třeba pomocí konzultací nebo mentoringu.

Proto jsem přemýšlel, jak to zaonačit, abych co nejvíc tohoto svého know-how mohl předávat dál co největšímu počtu copywriterů. A tak vznikla Kouzla pro copywritery. Krátká videa, ve kterých ukazuju jednoduché triky, pomocí nichž si můžete zjednodušit svoji práci.

Ať vám slouží a mějte se kouzelně!

---

Právě jste dočetli přepis video nahrávky Co jsou kouzla pro copywritery:

Kouzla pro copywritery můžete poslouchat také jako audio. Třeba na Spotify nebo Apple Podcast.

Pro kolegy copywritery jsou tu také mé služby:

Až copy věž zase něco vyzvoní, dejte mi vědět na
Co dalšího vyzvonila copy věž?